Glazendoeken set – Tupperware

, ,

Deze 2 Glazendoeken zijn voor het streepvrij zemen van ramen en spiegels.

30.90

Artikelnummer: glazendoeken Categorieën: , , Tags: , , ,
Gegarandeerd veilig afrekenen

Beschrijving

Glazendoeken in pastelkleuren geel en roze.

Deze doeken zijn ideaal voor het schoonmaken en/of na poetsen van ramen en spiegels, zodat ze streeploos zijn.

ik gebruik ze voor het zemen van mijn ramen. Die eerst glasex en dan poets ik het raam met deze doeken. Ook mijn spiegels poets ik zo. Als de ramen erg vies zijn, maak ik ze eerst schoon met warm water en de multidoekjes. En dan pas daarna poets ik na met de glazendoek.

Daarnaast gebruik ik deze glazendoeken ook voor het oppoetsen van wijn- /champagneglazen. Na de vaatwasser kunnen ze nog rare vlekken hebben of vies zijn van het weinige gebruik. En dan poets ik ze met deze doeken.

De Glazendoeken zijn niet voorradig, maar wel te bestellen. De levering duurt 2-3 weken.

Extra informatie

Afmetingen 40 × 40 cm
Sets

2 stuks, 4 stuks, 6 stuks

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glazendoeken set – Tupperware” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Winkelwagen
glazendoeken TupperwareGlazendoeken set – Tupperware
Scroll naar boven